Günlük yaşantımızda etrafımızdan farklı kokular algılıyoruz ve bu kokular herkeste aynı his uyandırmıyor. Ancak psikolojik olarak bazı kokuların insanlar üzerinde etkisi araştırılmıştır. Kötü kokan alanlar genelde insanları olumsuz yönde etkiler ve hatta o gün onlar için kötü bir gün bile olabilir. Bu yüzden toplumun farklı alanları kendilerine özel kokular seçerek insanları etkilemeye çalışmaktadır. Giyim mağazaları, alışveriş merkezleri, kozmetikler gibi birçok alan daha çok müşteri çekmek için kokular geliştirmektedir. Evinizin de özel kokusu olması sizin farklı olmanızı sağlayacak bir diğer unsudur. Evinize geldiğinizde rahatlatıcı kokuları hissederek evde daha rahat ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz.

Sıklıkla kullanılan lavabolar tüm insanların ortak alanı olabilmekte ve sık sık temizlenme ihtiyacı doğmaktadır. Özellikle lavabolarda oluşan kötü kokular hiç hoş karşılanmaz. Bunun için yapacağınız şey lavabolarınıza özel koku dispenserleri yerleştirerek gün boyu güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Misafirleriniz bu durumdan oldukça memnuniyet duyacaktır.

Yatak odanızda seçilecek kokular, sizin daha rahat ve sakin uyumanıza imkân sağlayacak güne daha sağlıkla uyanmanız ve dinç olmanızı etkileyecektir. Özellikle lavanta, yatıştırıcı etkiye sahip kokusu ile kişiyi rahatlatırken, uykuya geçişi kolaylaştırıyor ve kaliteli bir uyku sürecine yardımcı oluyor. Stresi azaltan kokuların başında gelen lavanta, sinir sistemini rahatlatarak ertesi güne zinde uyanabilmenizi sağlayabiliyor. Portakal, mandalina gibi kokular ise depresyonu önleyici ve ruh halini iyileştirici özleri ile her yaştan kullanıcı için en sevilen oda kokuları arasında yerini alıyor. Her güne sağlıkla, huzurla ve mutlulukla uyanmak için tercih edebileceğiniz oda kokuları, mutlu bir evin anahtarı oluyor. Oda kokusu seçerken, kokunun türü de belirleyici olabiliyor.

Rubbermaid koku dispenserleri her ortam da kullanıma uygun zaman ayarlı ve dayanıklı ürün olarak üretilmiştir. IBC Group – Işıltan A.Ş günümüzün trendlerini takip ederek insan ihtiyaçları ve sağlıklı yaşam için her konuda yardımcı olmaya hazırdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir