Evinizde, ofisinizde, arabanızda ve aklınıza gelebilecek tüm ortamları doğal kokularla tamamlayabilirsiniz. Kokular insanlar üzerinde etki ve uyarı gönderdiği bilimsel olarak da açıklanmıştır. Duygusal, psikolojik, davranış ve hareket konusunda insanlar üzerinde bir takım etkileri olabilir. İnsandan insana değişebilecek bu etkiler tüm insanlar için aynı etkiyi göstermez. İnsan karakter yapısı ve kokuya olan duyusu ile farklı tepkiler verebilir. Bunun yanında kokuyla ilgilide farklı öneriler sunulur; mesela her kokunun bir etkisi olabilir dinlendirici , rahatlatıcı, duygulandıran, odaklayan ve keyiflendiren kokular gibi, bunlar insanlar üzerinde saptanmış ve belirlenmiş tepkilerdir.

Dağ zirvesi kokusu, genellikle lavabo ve banyolarda kullanılan kokular olmaktadır. Ferahlatıcı ve ağır kokuları bastıran koku türündendir. Dağ esintisi vererek ortamın havasının değiştirebilir ve rahat bir ortam halini alabilir. Bunun yanında odanızda, salonunuzda veya yatak odanızda kullanabileceğiniz bir koku türüdür. Dinlendirici ve rahatlatıcı özelliği daha sakin ve keyifli bir uyku alabilmenize yardımcı olabilir.

Rubbermaid koku dispenserleri doğal koku kontrolü sağlayarak rahat bir yaşam ortamı sağlayacaksınız. Rubbermaid Washroom, sertifikalı koku ürünleri ile tüm alanlarınızı etkisi altına alacak, konuklarınız daha güvende ve rahat olacaktır. Islak hacim ekipmanları ile mekânınıza dizayn ve kalite katın ve Rubbermaid Commercial Products ürünleri dünyanın önde gelen tüm sektörlerinde kullanılmakta ve kendini ispatlamış marka konumundadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir