Hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, okullar ve evlerde zemin temizliği için mop sistemleri kullanımı artmaktadır. Daha pratik ve hızlı olması bu sistemlerin kullanımını sağlamaktadır. Zeminde kolay hareket ettirilebilir olması ve zamanda kazandıran mop sistemleri detaylı temizlik ve hijyen sağlar. Dar alanlara rahatlıkla girer ve kullanıcısına zorluk yaşatamadan zemin temizliğini sağlar. Özellikle kalabalık ortamların zemin temizliği sık sık yapıldığı için dayanıklı ve güvenli temizlik ekipmanlarına sahip olmalıdır. İşletmelerin zeminlerin hem görsellik hem de yüksek hijyen oldukça önemlidir.

Rubbermaid Commercial HYGEN ™ PULSE ™ Tek Taraflı Paspas Seti, daha kısa sürede daha fazla alan temizler. Sektörün en iyisi olan mikrofiber, kullanım kontrollü, daha temiz, daha kolay ve daha etkin zeminler anlamına gelir.

Rubbermaid HYGEN paspas seti avantajlarına bakarsak;

  • HYGEN ™ PULSE ™ Mop ile daha az zamanda daha fazla temizleyin,
  • Sektörün en iyisi mikrofiber, daha temiz, daha kolay ve daha etkin zeminler sağlar.
  • Pedlerin güvenli bir şekilde tutturulmasını sağlamak için, kullanımdan sonra ve günlük zorlu yıkama koşullarında, ileri kanca ve ilmek destekleme destek kullanımı
  • Renk kodları, kullanım alanlarını farklılaştırarak çapraz bulaşmayı azaltmaya yardımcı olur

 

Rubbermaid HYGEN serisi tüm işletmeler için yüksek hijyen sağlar. Tüm dünyanın kullandığı HYGEN serisi en çok bilinen ve tercih edilen temizlik ekipmanlarındandır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir