Rubbermaid markasının başarılı yol haritası beş unsurdan oluşmaktadır.

Bunlar  Amaçları,Hırsları ,DNA’sı , Portföyü ve Kazandığı yollarıdır.

  1. Rubbermaid markasının Amacı: Yaşadığı, öğrendiği, çalıştığı ve oynadığı yüz milyonlarca tüketicinin her gün hayatını daha iyi hale getirmektir. Tüketiciyi yaptığımız her şeyin kalbine koyduk ve insan hayatımızda olumlu bir fark yaratmak için amaçlanmış bir araçtayız.
  2. Rubbermaid markasının Hırsı:Endüstri liderliğini isteyen ve kazanan bir takım kurmaktır. Hedefimiz, 16 milyar dolarlık bir organizasyonun ölçeğini kullanarak ve büyümek için en iyi fırsatlara odaklanarak mümkün kılınıyor.
  3. Rubbermaid markasının DNA’sı :, Şirketimizi 100 yıldan fazla bir sürede ve bugün birçok farklı marka ve coğrafyada birleştiren ortak bir konu. DNA’mız her zaman birer parçası olmuştur ve başarımızın temelinin ileriye taşınması olacaktır.
  4. Rubbermaid markasının Portföyü: Çok çeşitli kategorilerde tanınmış birçok markayı içermektedir. Portföyümüzde net roller tanımlayarak orantısız olarak en büyük ve en iyi fırsatlarımıza yatırım yapabiliriz.
  5. Rubbermaid markasının Kazandığı Yollar: Büyüme gündemimizi yönlendiren en önemli faaliyetleri tanımlamaktadır .Müşterilerimizle iş birliği yapmak, e-ticarette büyümek önde gelen ve endüstri lideri bir ekip kurmaktır.