Tarçının anavatanı Güney ve Güneydoğu Asya olarak kabul edilir. Tarçın, tarçın ağaçlarının gövdeleri kesilerek yapılır ve daha sonra iç kabuk ve ardından odunsu kısımlar çıkarılır. Kuruduğunda, kıvrılan, tarçın çubukları adı verilen rulo şekline getirilir. Bu çubuklar tarçın tozu oluşturmak için öğütülebilir. Tarçının yağ yakımın da önemli bir etkisi vardır. Fiziksel aktivitemiz olmadığında metabolizmamızı hızlandırarak tarçın sayesinde zayıflayabilir ve formumuzu koruyabiliriz. Tarçında bulunan kalsiyum ve lif kalp hastalıklarına karşı koruma sağlayıp, koroner damar hastalığında ve yüksek tansiyon tedavisinde yardımcı oluyor.

Tarçın’ın canlandırıcı gücünden faydalanmanız ve enerji seviyenizi yükseltmeniz için illa ki onu yemeniz veya içmeniz de gerekmiyor. Kokusunun bile duygu durumunuzu düzeltip, size kendinizi daha iyi hissettirici etkisi var. Doğal materyalden üretilmiş güzel bir tarçın kokulu mum ya da koku dispenserleri ile keyfini sürün o büyülü kokunun, doğaya güvenin, sağlıklı ve mutlu kalın.

Rubbermaid Tarçın kokulu oda sistemleriyle evinize koku kontrolünü sağlayın ve enerjinizi yüksek tutun. Duygu, his ve davranışlarda etkisi olan tarçın kokusu, tüm ortamlarda etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Rubbermaid Washroom ile doğal koku sistemlerine sahip olun ve evinizde, ofisinizde, odanızda ve banyonuz da sizi dinlendirecek tarçın kokusuyla günün keyfini çıkarın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir