Özellikle iki aylık bir süreçte dünya genelinde yayılan corona virüsü insanların korkulu hastalığı haline geldi. İlk olarak Çin’de ortaya çıkan daha sonra tüm dünyada salgına dönüşen corona virüsü solunum damlacıkları ve temas ile bulaşıyor. Corona virüsüne karşı tedbirler almaya başlayan insanlar özellikle antibakteriyel sıvı sabunları ve el dezenfektanlarına ilgi göstermeye başladı. Corona virüsünden korunmak için ilk olarak el hijyenini sağlamak gerekiyor. El hijyeni için kalabalık yerlerde yüzeylere temas edildiyse ellerin hemen yıkanması gerekir. 20 saniye boyunca elleri uzun süre yıkamalı ve parmak aralarına kadar temizlenmelidir. Su bulunmayan alanlarda el dezenfektanları ile ellerin temizliği sağlanmalıdır.

Rubbermaid Antibakteriyal sıvı sabunları ile el hijyeni sağlayabilirsiniz. Rubbermaid sıvı sabun içeriği ve otomatik dispenseri ile kullanımı kolay, dayanıklı ve uzun süre hijyen sağlar. Zenginleştirilmiş sıvı sabunu 2750 el yıkamaya kadar hizmet sağlar. Sıvı sabun dispenseri tasarruflu ve yüksek kalitede hizmet sunar. 120 bin el yıkamaya kadar pil ömür sunarken, içerisine sakladığı kartuşu ile dış ortamdan korur.

Rubbermaid antibakteriyal sıvı sabunları ile hastalıklara karşı hijyen sağlama ve korunma için kullanımı önerilmektedir. Özel sertifikalı hijyen ekipmanları ile korunmak insanlar üzerinde güven sağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir