Atık yönetimini kolaylaştırmak için daha büyük konteynerlere ihtiyaç duyulur. Bu sayede hem hızlı hem de yorulmadan tek seferde taşıma işlemi tamamlanmış olur. Özellikle atık tesislerinde kullanımı oldukça yaygın olan konteynerler sağlam, dayanıklı ve geniş olmasına dikkat edilir. Uzun ömürlü olması için özellikle dayanıklı konteynerler atık tesislerinde tercih edilir. İmalat, üretim, hizmet ve diğer sektörlerde de gerekli olan konteynerler farklı boyutlarda tercih edilebilir. Pedallı veya pedalsız seçenekler sunan konteynerler genellikle pedallı kullanımı tercih edilir.

Rubbermaid BRUTE Pedallı konteyner ile işletmelerde taşımalar artık daha rahat ve hızlı olacaktır. İki tekerlek üzerinde tutma kolu yardımıyla hareket ettirilen konteyner etkili manevra alabilir ve güvenlidir. Pedallı olması ile daha rahat bir his uyandırır ve konforludur. Geniş hacimli ve tasarımsal olarak oldukça kullanışlıdır. Kapaklı haliyle dışarıya koku vermez. Malzeme yapısı oldukça dayanıklıdır ve sert koşullarda dışarıdan alacağı darbelerde çabuk yıpranmaz. Büyük hacimli konteynerler arasında tercih edilen BRUTE birçok ihtiyacınız kolaylıkla giderir. Farklı renk seçenekleriyle farklı türde yapı ve malzeme taşınabilir. Bu sayede hem karışmaz hem de kolaylık sağlar.

Rubbermaid BRUTE ile özellikle atık sistemlerde farklı tiplerde konteynerler tasarlayarak kullanım alanını genişletmiştir. Bu sayede ihtiyaçlara hızlı şekilde cevap verir. Özellikle kaliteli malzeme ile sağlam ve dayanıklı konteynerler uzun ömürlü olmakta ve işletmelere fayda sağlamaktadır. Temizlik sistemlerinde bilinen marka Rubbermaid yenilikçi anlayışını ürünlerine yansıtmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir