Kokular insanların duygularını, hislerini ve davranışlarını yönlendiren etmenlerden birisidir. Her insan farklı kokulara karşı duyarlılığı vardır, bazen sakinleştirir bazen de agresif hale getirebilir. Bu yüzden insanlar kendi kokularını bulmak için zaman harcayabilirler. Kokuların dinlendirici özelliği olmasıyla evlerde sıklık tercih edilebilir. Aynı şekilde ofislerde konsatre olmaya yardımcı kokularda kullanılır. Araba kokular daha çok dikkat arttıran ve odaklayan kokular seçilmesi kazaları önlemeye yardımcı olabilir.

Evlerde tercih edilen ve ferahlatıcı aynı zamanda size doğayı hissettirecek olan meyve bahçeleri kokusuyla tanıştırayım. Tüm meyveleri hissettirecek ve köy havası uyandıracak bir koku olan meyve bahçesi kokusu, evinizde ferah, rahat ve doğal ortamı size sunacaktır. İnsanların tercih ettiği bu koku dikkat çekici özelliğinin yanında, sakinleştirici ve rahatlatıcı olmasıdır. Tüm ortamlarda rahatlıkla kullanılan meyve bahçesi kokusu farklı duygular uyandırmaya yarayabilir.

Rubbermaid Washroom, size özel doğal kokularıyla evlerinize geliyor. Aynı zamanda ofislerde, arabada, toplu taşımada, kapalı alanlarda ve tuvaletlerde kullanımı sık olan koku dispenserleri ortamın havasını belirli aralıklarla değiştirebilir. Koku kontrolü için Rubbermaid ıslak hacim ekipmanları doğallık, kalite, ferahlık ve konfor sunacaktır.

Rubbermaid Commercial Products ile Washroom grubu ürünleri sizlere kokunun önemi sunarken yanında doğallık ve saflıkta katacaktır. Kendinizi meyve bahçelerinde hissetmek isterseniz Rubbermaid koku dispenserlerini kullanmayı unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir