Kokular günlük hayatımızda bu kadar etkiliyken, çalıştığınız ortamdan kıyafetlerinize kadar pek çok şeyin kokusu üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir konudur. Kararlarımız üzerinde belirleyici bir etkisi olan kokular, neye ne kadar para harcayabileceğimizi dahi etkiliyor. Güzel kokular beynimize olumlu sinyaller gönderir, bu nedenle güzel kokan kıyafetler giymek ya da parfüm sıkmak daha iyi hissetmemizi sağlar. Diğer yandan kokular belirli anlar ve anılarla ilgili çağrışımlar yaptığından, algılarımızı güçlendirmek için de kullanılabilir.

Evinizde, ofisinizde ve arabanızda kendinize özel kokular belirleyerek rahat hissetmenizi, sakinleşmenizi ve rahat uykular uyumanıza yardımcı olabilirsiniz. Rubbermaid Commercial Products sizlere öze kokular sunarken, hem doğal hem de etkileyici Washroom grubu ile beklentilerinizi karşılayabilir. Koku dispenserleriyle mekânlarınızda özel koku kontrolü sağlar ve ortamın tüm gün boyunca ferah ve rahat olmasınız sağlar. Okyanus esintisi kokusu ile doğal bir kokuya bürüyerek yorgun olduğunuz zamanlarda sizi dinlendirecek bir koku olma özelliği taşır. Okyanus esintisi koku dispenserlerini kullanarak evinizin tüm alanlarında rahat nefes alabilirsiniz. Serinlik hissi uyandıran ocean breeze ( okyanus esintisi ) ile beyniniz dinlenecek, rahat uykular uyuyarak gününüzün daha verimli geçmesiniz sağlayacaksınız.

Rubbermaid Washroom grubu ile arabayla yolculuk esnasında içerdeki rahat kokuyu koruyabilirsiniz. Yorgunluk hissettiğinizde okyanus esintisi ile beyninizi kısa sürede toplayabilirsiniz ve rahat bir yolculuk sürdürmenize yardımcı olabilir. Rubbermaid Commercial Products ile tüm alanlarınızı özel ve doğal kokularla süsleyin konuklarınıza ve kendinize özel anlar yaşatın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir