Rubbermaid Saklama Kapları ile gelin bakın neler yapıyorsunuz …

Uzun ömürlü ürün kullanımı mı istiyorsunuz?
Ürün hijyenini sizin için önemli mi ?
Düzenli ürün istiflemesi olmazsa olmazınız mı ?
O zaman doğru yerdesiniz.

Rubbermaid Saklama Kapları   bu isteklerinizi ve ürün kalitesini bir arada sunar.

Rubbermaid saklama kaplarını keşfettiğinizde daha önce gerçek anlamda saklama kaplarını kullanmadığınızı anlayacaksınız.

Rubbermaid Saklama Kapları  ile  Yemek saklama bölgenizi ve  yemek hazırlama araçlarınızı  Rubbermaid Saklama kaplarının renk kodlama  sistemi sayesinde mutfakta güvenlik ve gıda zehirlemelerini önleyin!

Rubbermaid Saklama Kapları ile Gıda tehlikelerinden kaçınmanın en temel yolu, çiğ ve hazır gıdaları ayrı tutmak ve bunları kullanırken özel, renkli kesme tahtaları ve gereçleri kullanmaktır. Yemek saklama bölgenizi ve hazırlama araçlarını renk kodlaması sayesinde mutfakta güvenlik ve sanitasyonu teşvik eder.

Sanitasyon: Halk sağlığını korumak amacı ile yüzeylerden gıda kalıntıları, mikroorganizmalar, yabancı maddeler ve temizlik maddeleri kalıntıları gibi kirlerin uzaklaştırılması için alınan önlemlerin tümünü ifade eder.

Rubbermaid Saklama Kapları  Yedi renkte sunulan Renk Kodlu yemek,gıda servis sitemi uygulanması kolaydır .

Bizim için değerlisiniz . Kaliteden vazgecip sağlığınızla oynamayın.

Rubbermaid Saklama Kapları Ürünlerimiz microbandır.

Kısaca  Profesyonel mutfakların vazgeçilmezi olan Rubbermaid Saklama Kapları ;  Siz değerli müşterilerimize uzun ömürlü ürün kullanımını,ürün hijyenini,düzenli ürün istiflemesini ve olmazsa olmazı kaliteyi bir arada sunar.