Dünyada ortaya çıkan hastalıklar ve salgınlar neticesinden öncelikle engelleyici önlemleri alınacaktır. El hijyenine dikkat edilmesi gerekirken bu noktada bir yandan günlük hayatımızın devam etmesi için özel önlemler şart oluyor. Toplu taşımaları kullanırken veya ofisimize giderken ortamda bulunan birçok noktaya temas halinde oluyoruz. Bu noktaların detaylı temizliği ve dezenfekte edilmesi gerekiyor. Özellikle kullanılan temizlik ekipmanlarının güvenli, kaliteli ve koruyucu olmasına dikkat etmeliyiz. Kullanılan her ekipmanın temizliğine dikkat edilerek çevre temizliği sağlanmalıdır.

Rubbermaid ile alanların temizliği oldukça kolaydır. Özellikle HYGEN serisi ortamdaki mikropların %99 unu yok ederek etkili bir temizlik sağlar. Tek kullanımlık mikrofiber bezleri ile kapı kolları, sandalyeler, masalar, düğmeler, eşyalar ve cihazlar gibi birçok kullanılan ekipmanları temizlemede etkilidir. Rubbermaid Commercial HYGEN ™ Tek Kullanımlık Mikrofiber’in, yalnızca su ile kullanıldığında enfeksiyon zincirini durdurmak için C. diff sporları dahil olmak üzere mikropların% 99.9’unu çıkardığı kanıtlanmıştır.ortamı kirletmeden etkili bir şekilde temizleyen mikrofiber bez, toz almada ve ıslak temizlikler içinde kullanılabilir.

Rubbermaid temizlik ekipmanları konusunda dünyada tanınan ve kullanımı yaygın olan markadır. Tüm kıtalarda kendisini kanıtlamış ürünleri ile hizmet vermektedir. Temizlik ve hijyen ekipmanları dünyada yaşanılan bu zor zamanda kullanılması ve hijyeni sağlaması oldukça önemlidir. Türkiye’de Işıltan A.Ş. tarafından distribütörlüğü yapılan marka güven, kalite ve hizmet sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir