Temizlik hayatımızın her noktasında var olduğunu biliyoruz ve yaşam kalitemizi arttırmak, daha sağlıklı yaşam sürmek için yaşadığımız ortamı temiz tutmak zorundayız. Evimizden başlayarak girdiğimiz tüm alanların temizliğine özen göstermeliyiz ve dikkat etmeliyiz. Biliyoruz ki hastalıkların çoğaldığı ve bulaştığı ortamlar kirli ortamlardır. Peki, temizlenmesi gereken alanlar hangi ekipman ve malzemelerle temizlenmeli? Temizlik ekipmanları ne kadar ergonomik? Bunların cevabını vereceğiz.

Temizlik ekipmanları, temizlenecek alanlara göre değişmekte ve bu da büyük bir önem arz etmektedir. Temizlik ekipmanlarının dizaynı ve malzemesi temizleneceği alana göre tasarlanır ve kullanıma hazır hale getirilir. Önerilen alanların dışında kullanıldığı zaman çabuk yıpranma, yeterli verimi alamama ve profesyonel bir temizlikten uzak olursunuz.

Bu yüzden malzeme ve ekipman konusunda ki seçimleriniz son derece önemlidir.Kuru ve ıslak vakumlar, genellikle ev, ofis, işyeri, gibi alanlarda kullanılırken yüksek filtrasyonlu vakumlar sanayi kuruluşlarında daha sık görülmektedir. Zemin yıkama makinaları, yer cilalama makinaları ve süpürücüler ise otel, okul, hastane ve alışveriş merkezleri gibi mekânların temizliği için uygundur. Parklar, sokaklar ve caddeler için kuru vakumlulardan yeteri verim alınamayacağı için binicili sokak süpürücülerinde faydalanılır.

Diğer bir önemli konu ise temizlik ekipmanlarının ergonomisi, uzun süren temizlikler için kullanılan ekipmanların ergonomik ve konforu çalışanlar için büyük avantaj olmaktadır. İnsana her zaman değer verilmeli ve çalışanların daha rahat ve verimli temizlik sağlaması için kaliteli, dayanıklı ve konforlu ekipmanlar kullandırılmalıdır. Bu sayede hem çalışanlarınız daha arzulu ve mutlu bir iş hayatı sürdürecek hem de kullanılan ekipmanlarla müşteri memnuniyeti ve imaj kazanacaksınız. Çalışanlarınıza ergonomik ekipmanlarla iş güvenliği altına almış olacaksınız ve işletmeniz her daim kazanacaktır.

Rubbermaid commercial produc, dünya da kendisini ispatlamış ürünleriyle birçok ülkenin ilgisi çekmiş ve yenilikçi tasarımları ilgi odağı olmuştur. Türkiye’ye rubbermaid commercial product markasını kazandıran IBC Group – Işıltan A.Ş herkes tarafından tanınan temizlik ekipmanlarıyla daha profesyonel temizlik, kaliteli ürün ve konfor sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir