Artan dünya nüfusuyla birlikte insanların çevreye etkisi de artmaktadır. Çevre de bulunan atıklar dünyada yok oluş süresi çok uzun olmakla birlikte insan, hayvan ve doğa içinde büyük zarar teşkil etmektedir. Plastik, kâğıt, karton, cam gibi malzemeler geri dönüşüme uygun olduğu için bunların çevreye atılmayıp geri dönüşüm konteynerlerinden toplanması gerekmektedir. Hem gelecek hem de daha sağlıklı çevre için toplu alanlar da geri dönüşüm konteynerleri kurulması en doğru seçim olacaktır.

Rubbermaid Commercial Products geri dönüşüm konteynerleriyle çevreye önemli ölçüde düzen katmakta ve çevre kirliliğini en az seviyeye indirmektedir. Farklı boyut ve tasarımlarla ürün çeşitliliği sağlayan Rubbermaid Commercial Products ev, iş, ofis, alışveriş merkezi, hastane okul gibi mekânlara uygun ürün yelpazesiyle müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Brute, Slim Jim, Plaza, Glutton gibi modelleriyle çevrenize fark yaratmak isteyen Rubbermaid Commercial Products, malzeme yapısıyla ürünlerinde ki dayanıklılığına dikkat çekmektedir. Aynı zaman da geri dönüşüm konteyner aksesuarları ile kullanımı kolay, rahat ve kompak yapısıyla vazgeçilmez bir ürün olacaktır.

IBC Group – Işıltan A.Ş tarafında Türkiye pazarında temsil edilen ABD menşeli ve dünyanın tanınmış markası Rubbermaid Commercial Products hayatınızı dokunuşlarıyla değiştirecektir. Küçük dokunuşlar çevrenizde büyük etkilere dönecek daha sağlıklı, temiz ve kaliteli yaşam sürmek, geri dönüşümden hem tasarruf edip hem de doğayı korumak istiyorsak geri dönüşüm konteynerlerini hayatınıza almaya başlamalısınız. IBC Group – Işıltan A.Ş insan sağlığı ve temiz çevre felsefesini benimseyerek çıktığı bu yolda sizlerin her zaman yanında olmaya devam edecektir.

 

Rubbermaid Configure ™ 4 Akışlı Depolama/Kağıt/Kutu/Organik Atık Konteyneri 56Lt/15gal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir