Salgın hastalılardan korunmak için etrafımızın temiz ve hijyenik olması oldukça önemlidir. Temizlikte kullanılan ekipmanların kalitesi, güvenliği ve özelliği son derece önemlidir. Dünya genelinde son yıllarda yayılan salgın hastalıklar neticesinde mikrofiber özellikteki malzemeler daha sık kullanılır hale geldi. Hastaneler, gıda işletmeleri, okullar, oteller ve daha birçok yer insan yoğunluğunun yaşandığı yerlerdir. Bu alanlarda bulaşıcı hastalıkların yayılması oldukça kolaydır. Özellikler hava yolu ve temas halinde kolaylıkla hastalık bir insandan diğer insana geçebilir. Bu yüzden bu ortamların mikrofiber bez sistemleri ile sık sık temizlenmelidir.

Rubbermaid ile detaylı ve profesyonel temizliği gözle görülür şekilde fark edeceksiniz. Mikrofiber bezler, mikrofiber pedler, tek kullanımlık bezler, mikrofiber temizlik sistemleri, mikrofiber paspas sistemleri gibi geniş ürün yelpazesine hakimdir. Tüm alanlar düşünülmüş ve bu doğrultuda ürünlerin tasarımı yapılmıştır. Mikrofiber bezlerin %99 a kadar mikropları yok ettiği klinik testler sonucunda kanıtlanmıştır. Ayrıca tek kullanımlık mikrofiber bezler ile kolay ve hızlı temizlik mümkündür. Rubbermaid HYGEN serisi ile temizliği farklı boyuta taşıyan Rubbermaid, insanların daha hijyenik ortamda yaşaması gerektiğini düşünmüştür.

Rubbermaid HYGEN serisi birçok ürün dünyanın her noktasına yayılmıştır ve tercih edilmiştir. Son zamanların bilinen markası Rubbermaid gelişen temizlik dünyasına öncülük etmiş ve ürünlerini geliştirmiştir. Bu sayede birçok ülkeye ürünlerini tanıtarak geniş müşteri kitlesine ulaşmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir